Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012


ΛΟΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ BLOG


Πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε αυτό το blog με σκοπό να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε έχει σχέση με το pest control. Γιατι αν κάποιος πιστεύει ότι είναι κάτι απλό να αντιμετωπίσουμε ένα παράσιτο, θα σας αποδείξουμε ότι κρύβεται ολόκληρη επιστήμη πίσω από την δουλειά μας.

Βλέπουμε στην αγορά πολύ κόσμο να αγοράζει μόνος του σκευάσματα για να κάνει εφαρμογές, πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για την υγεία του κατι πολύ σημαντικό. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές αγοράζει λάθος σκευάσματα ή χρησιμοποιεί λάθος μεθοδολογία με αποτέλεσμα να πληρώνει άσκοπα αλλά και να βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Δεν θεωρώ βέβαια ότι όλοι οι επαγγελματίες είναι σωστοι στην δουλειά τους αλλά αυτό αποτελεί θέμα μελλοντικών αναρτήσεων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ BLOG
        
            Θα σας παρέχουμε πληροφορίες για την μορφολογία, τις συνήθειες και τους τρόπους αντιμετώπισης των παρασίτων, καθώς και άλλα αξιοσημείωτα στοιχεία για το pest control από την διεθνή εμπειρία.

            Το blog θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο επιστημονικώς τεκμηριωμένα στοιχεία, προσωπική εμπειρία και νέα – ανακοινώσεις από την «βιομηχανία» του pest control.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Γιατί σας δίνουμε όλες τις γνώσεις μας δωρεάν;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δεν το κάνουμε. 
Σας δίνουμε αρκετές αλλά όχι όλες για ένα απλό και ειλικρινή λόγο : 
«Αυξανέται η εμπιστοσύνη του κόσμου στην εταιρεία μας και στον τρόπο εργασίας μας».
 Γιατί πως μπορείτε να κρίνετε πόσο καλοί είμαστε αν δεν κανέτε πρώτα ένα test drive των γνώσεων μας; 
Τελικά θα μας προσλαμβάνατε αν δεν μας εμπιστευόσασταν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου